Heidense bende

Heidense Bende op de Castlefest Winter editie

Programma

Ontdek je kracht bij de Heidense Bende op de Castlefest Winter Editie

Het programma van de Heidense Bende op de Castlefest Winter Editie voor beide dagen:

11.15u – Dag Opening
12.00u – Healing Wintersounds door Gabs met Helende Engelen ritueel
12.30u – Innerpeace sjamanendrumreis
12.30u – Groene Godin Wintermeditatie
13.00u – Craften met Pagan Lady
14.00u – Innerpeace sjamanendrumreis
14.30u – Healing Wintersounds door Gabs met Helende Engelen ritueel
15.00u – Heidense Bende Drumcirkel
16.00u – Groene Godin  Wintermeditatie
16.30u – Margo Awanata
17.00u –  Innerpeace :Yuleboek ritueel

Zaterdag: 18.30u – Margo Awanata Yule Lichtritueel

Gabslichthuis

Healing Wintersounds door Gabs met Helende Engelen ritueel

Dit jaar neem ik je mee naar de wereld van de Engelen, laat ik de helende klanken stromen en jouw spirit ontwaken. Welke engelen ervaar je en opent je magische kracht? Daarin ligt een boodschap verscholen, een droom wordt zichtbaar.

Beide dagen: 12.00u & 14.30u

Dagopening & Drumcirkel

Iedere dag starten we om 11.15 uur met een prachtige dagopening en om 15.00uur verzorgen Heidense bende leden een prachtige Drumcirkel, waarbij iedere dag een andere groep deze inleidt met een thema.
Wij beschouwen het Heidense Bende veld als een dorp die iedere dag samenkomt om zo het leven te vieren in vreugde en verbinding.

Het ritme van de drums voelt als het kloppen van je hart en de beweging en klank voert deze door je aderen, wil je dit ook ervaren? Kom meedansen en volg jou ritme in de klank van de Drums.

Dagopening 
Vrijdag: Gabs 
Zaterdag: Centrum Inner peace 
Zondag: de Negen werelden

Drumcirkel
Vrijdag: The pagan Lady
Zaterdag: Margo
Zondag: The pagan lady

De Pagan Lady

Het Pagan Lady team is ook deze Castlefest Wintereditie weer aanwezig bij de Heidens Bende.
Op beide dagen kan je bij ons komen craften; iets moois krachtigs en magisch maken.
Iets wat een lichtpuntje zal zijn in de donkere koude tijd die voor ons ligt. Een symbool vol van belofte en wensen voor jou en je geliefden.

Wees welkom op zaterdag en zondag tussen 13:00 uur en 14:00 uur.

Blessed be

Rosa Mare

De eerste symbolische tekens om gedachten mee uit te drukken werden runen genoemd naar het Gotische woord “Runa’ dat geheim betekende. Elk runen symbool is een opslagplaats voor intuïtief weten, en het vraagt inzicht en ervaring om deze stenen te kunnen interpreteren en de inhoud helder te verwoorden.

Als ik met mijn runen stenen werk dan merk ik dat het mensen mateloos boeit en zeer aanspreekt, vooral door de puurheid van de stenen met hun tekens.

Centrum Innerpeace

Midwinterviering – Yule is een bijzondere tijd, want het de tijd van inkeer, tot rust komen en evalueren. De dagen zijn kort en de nachten lang en koud,  mens en dier kruipen dicht bij elkaar. Met Yule bedanken we de lessen en inzichten van de afgelopen tijd. Vanaf nu gaan de dagen weer lengen, we verwelkomen de zon en alles wat we in de energie zetten zal gaan groeien. 

We geven je de gelegenheid om iemand te gedenken of jou inzicht, je wens voor het nieuwe jaar in het Yule boek te schrijven. Het Yule boek zal aan de Zon opgedragen worden zodat alle wensen, inzichten en gedenkingen gezien mogen worden en opgenomen in het grote geheel.

Zaterdagmorgen Dagopening – Het verwelkomen van de Zon
Zondagmiddag  Yule boek ritueel – 17.00 uur

Je bent welkom in de Tipi voor een healing drumreis – 12.30 en 14.00 uur, of op afspraak. 

Margo Awanata

Ook dit jaar is Margo Awanata er weer. Samen met de Priesteressen van haar opleiding zal ze een warm en liefdevol programma verzorgen. 

Tijdens de drumcirkel op zaterdag bewegen we mee met de overgang van donker naar licht en ’s avonds tijdens het Yule licht ritueel eren we de warmte en de verbinding in dankbaarheid.

Yule Maretak Boog

Ook dit jaar Staat er bij de Heidense Bende een prachtige Yule Maretak Boog, waar iedereen zijn of haar vriendschap kan bezegelen met een kus.
Voel je vrij om deze vriendschap en liefde te tonen… 

De Groene Godin

Ontdek de kracht van Duister en Licht.

Ontmoet koning Hulst en koning Eik door middel van geleide meditatie. Ervaar hoe je net als deze twee koningen het Duister en Licht kunt samen brengen, in je zelf en daarbuiten, samen met De Groene Godin.

Rineke

Deze winter is Rineke weer te vinden bij de Heidense Bende waar ze haar prachtige schilderingen en liefdevolle boodschappen erbij beschrijft. Durf jij het aan?