Heidense bende

The Pagan Lady

Het Pagan Lady team, zal deze Castlefest Winter Editie op beide dagen een warme winter-blessing-ceremonie aanbieden. Kom fijn bij ons langs en beleef de beer, de green-man, de stenen en de sterrenhemel in de wintertijd en ontvang een blessing om deze winter liefdevol en krachtig te beleven.

Ook beide dagen kan je bij ons komen craften. Maak een mooi pentagram vol met winterse symboliek voor in je huis, tijdens dit donkere seizoen.

We bieden ook aan om jouw persoonlijke kaarsje te komen beschilderen en zegenen om aan te kunnen steken aan het midwintervuur tijdens het grote Yule ritueel op zaterdag.

Zaterdag:
12.00 uur: craften: Winter pentagram
15.30 uur: Winterblessing workshop

Zondag:
12.30 uur: Craften Winterpentagram
16.30 uur: Winterblessing workshop

Gabslichthuis

Gab verzorgt Helende Winterklanken met klankschalen en Hapi, die je meenemen naar een winterse mystieke wereld in prachtige kleuren. Door welke kleur laat jij je betoveren?

Daarnaast verzorgen Gab en haar elfjes een prachtig ritueel van het violette Vuur met klank en word je door dit ritueel geïnspireerd voor de winter.

 

Zaterdag:
13.00 uur: Helende engelen klanken 
16.00 uur: Ritueel van het Violette Vuur met Winterklanken

Zondag
13.00 uur: Helende engelen klanken 
16.00 uur: Ritueel van het Violette Vuur met Winterklanken

Innerpeace

 

Innerpeace is een centrum waar alles samen komt en mag zijn zoals het zich aandient. Verdieping in de Sjamaan, de Heks en de Priester –essen. Healing, Kruiden en contact met de Spiritworld vormen het fundament. Hieruit ontstaan paden van thema’s en ontwikkelingswegen die je helpen je eigen pad te creëren dat hoort bij je bestemming.

In de workshops bieden we Sjamanen trancereis aan waar jij je krachtdier of je krachtnaam kan ontmoet. De trillingen van de drum zorgen ervoor dat je weer wordt gereset. In de workshop: magie van woorden, maak je contact met je weten. Je weten dat gedeeld en gehoord mag worden.

In Lakéch – Ik ben een andere Jij

12.00 Sjamanen Trance reis
15.00 Heidense Bende Drum Cirkel
17.00 Magie van woorden
19.00 Sjamanen Trance reis

Rineke

Deze winter is Rineke weer te vinden bij de Heidense Bende waar ze haar prachtige schilderingen en liefdevolle boodschappen erbij beschrijft. Durf jij het aan?

Meer informatie volgt binnenkort.