Heidense bende

Programma Heidense Bende

Zaterdag:

11.30 uur: Dagopening – begeleid door Margo
12.00 uur: The Pagan Lady –  crafting: Winter pentagram
12.00 uur: Tipi – Sjamanenreis
13.00 uur: Gabslichthuis -Helende Engelenklanken met hapi sounds in Rainbow light
14.00 uur: Roser & Paul – Munay Ki
14.00 uur: Tipi – Sjamanen trancereis
15.00 uur: Drum cirkel – begeleid door Margo
15.30 uur: The Pagan Lady – Winter blessing ceremonie
16.30 uur: Gabslichthuis: Ritueel van het Violette Vuur met winter klanken
17.00 uur: Tipi – Yule ritueel
17.30 uur: Roser & Paul – Munay Ki
18.30 uur: Margo – Yule Licht workshop
19.00 uur: Tipi – Sjamanen reis

Zondag:

11.30 uur: Dagopening – begeleid door Gab
12.00 uur: Margo – Kracht van Verbinding, workshop voor Man en Vrouw
12.00 uur: Tipi – Sjamanen trancereis
12.30 uur: The Pagan Lady – crafting: Winter pentagram
13.00 uur: Gabslichthuis – Helende Engelenklanken met hapi sounds in Rainbow light
14.00 uur: Margo – Kracht van verbinding, workshop voor Man en Vrouw
14.00 uur: Tipi – Sjamanen trancereis
15.00 uur: Drum cirkel – begeleid door Ingrid
16.00 uur: Gabslichthuis – Ritueel van het Violette Vuur met winter klanken
16.30 uur: The Pagan Lady – Winterblessing
17.00 uur: Tipi – Yule ritueel

Dagopening en drumcirkel

Iedere dag starten we om 11.30uur met een prachtige dagopening en om 15.00 uur verzorgen de Heidense bende leden een prachtige Drumcirkel, waarbij iedere dag een andere groep deze inleidt met een thema.

Ook op de Castlefest Winter Editie beschouwen wij de Heidense Bende als een plek waar een ieder samenkomt om zo het leven te vieren in vreugde en verbinding.

Het ritme van de drums voelt als het kloppen van je hart en de beweging en klank voert deze door je aderen. Wil je dit ook ervaren? Kom meedansen en volg jouw ritme in de klank van de Drums.

Yule Maretak boog

Ook dit jaar staat er bij de Heidense Bende een prachtige Yule Maretak Boog, waar iedereen zijn of haar vriendschap kan bezegelen met een kus. Voel je vrij om deze vriendschap en liefde te vieren!

Margo

Ervaar de kracht van de verbinding, verbinding met jezelf, de ander en de aarde en het universum. Een ontmoeting van mens tot mens en hart tot hart.

Rosa Mare

Runen orakel

De eerste symbolische tekens om gedachten mee uit te drukken werden runen genoemd, naar het Gotische woord “Runa’ dat geheim betekent.

Elke runen symbool is een opslagplaats voor intuïtief weten, en het vraagt inzicht en ervaring om deze stenen te kunnen interpreteren en de inhoud helder te verwoorden.

Als ik met mijn runen stenen werk dan merk ik dat het mensen mateloos boeit en zeer aanspreekt, vooral door de puurheid van de stenen met hun tekens.

Paul en Roser

Wees welkom om de Munay Ki te ontdekken en 1 van de negen rites te ontvangen en ervaren.

Munay betekent Liefde
Ki betekent Energie/ Kracht

Het is een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Het ontvangen van de Munay Ki versnelt je proces om volledig te worden en ervaren wie je werkelijk bent.

14.00 & 17.30 uur

The Pagan Lady

Het Pagan Lady team, zal deze Castlefest Winter Editie op beide dagen een warme winter-blessing-ceremonie aanbieden. Kom fijn bij ons langs en beleef de beer, de green-man, de stenen en de sterrenhemel in de wintertijd en ontvang een blessing om deze winter liefdevol en krachtig te beleven.

Ook beide dagen kan je bij ons komen craften. Maak een mooi pentagram vol met winterse symboliek voor in je huis, tijdens dit donkere seizoen.

We bieden ook aan om jouw persoonlijke kaarsje te komen beschilderen en zegenen om aan te kunnen steken aan het midwintervuur tijdens het grote Yule ritueel op zaterdag.

Zaterdag:
12.00 uur: craften: Winter pentagram
15.30 uur: Winterblessing workshop

Zondag:
12.30 uur: Craften Winterpentagram
16.30 uur: Winterblessing workshop

Gabslichthuis

Gab verzorgt Helende Winterklanken met klankschalen en Hapi, die je meenemen naar een winterse mystieke wereld in prachtige kleuren. Door welke kleur laat jij je betoveren?

Daarnaast verzorgen Gab en haar elfjes een prachtig ritueel van het violette Vuur met klank en word je door dit ritueel geïnspireerd voor de winter.

 

Zaterdag:
13.00 uur: Helende engelen klanken 
16.00 uur: Ritueel van het Violette Vuur met Winterklanken

Zondag
13.00 uur: Helende engelen klanken 
16.00 uur: Ritueel van het Violette Vuur met Winterklanken

Innerpeace

 

Innerpeace is een centrum waar alles samen komt en mag zijn zoals het zich aandient. Verdieping in de Sjamaan, de Heks en de Priester –essen. Healing, Kruiden en contact met de Spiritworld vormen het fundament. Hieruit ontstaan paden van thema’s en ontwikkelingswegen die je helpen je eigen pad te creëren dat hoort bij je bestemming.

In de workshops bieden we Sjamanen trancereis aan waar jij je krachtdier of je krachtnaam kan ontmoet. De trillingen van de drum zorgen ervoor dat je weer wordt gereset. In de workshop: magie van woorden, maak je contact met je weten. Je weten dat gedeeld en gehoord mag worden.

In Lakéch – Ik ben een andere Jij

12.00 Sjamanen Trance reis
15.00 Heidense Bende Drum Cirkel
17.00 Magie van woorden
19.00 Sjamanen Trance reis

Rineke

Deze winter is Rineke weer te vinden bij de Heidense Bende waar ze haar prachtige schilderingen en liefdevolle boodschappen erbij beschrijft. Durf jij het aan?