Bekijk de line-up

Drachenflug

Drachenflug neemt je mee door woeste stormen, mystieke nevelen en glinsterende dromen

Luister naar de po√ętische liedjes van de Steampunkband Drachenflug. Soms duister, soms rock-achtig, soms toegankelijk en folky - de opzwepende nummers van Drachenflug komen je tegemoet.

De band Drachenflug vertelt op een muzikale manier in hun show over onmetelijke avonturen. Als Aethernomaden dwalen zij door de bossen en reizen ze onrustig door de ether - het element dat zweeft achter al het zichtbare en verre werelden verbindt. Daar verzamelen ze dromen en adembenemende verhalen waarover ze in hun muziek vertellen je meenemen naar andere sferen.

De Aethernomaden Show van Drachenflug is een fantastische combinatie van diverse liedjes over de avonturen van de Aethernomaden. Een Drachenflug show is als een reis door ruimte, tijd en de ether.

De muzikanten dompelen zich onder in de Steampunk en hebben al jaren raakvlakken met alternatieve histories, duurzaamheid, vreemde culturen en verhalen. Hun muziek bestaat uit po√ętische composities en gaan over kennis, wijsheid, revoluties en liefde.

Hun bijzondere vocale stijl, het rockende gitaargeluid van sterk gemodificeerde elektrisch gitaar, in combinatie met historische en exotische instrumenten zoals Nyckelharpa, zorgen voor een unieke stijl: Drachenflug.

23 november 2019
The Great Hall

24 november 2019
Yule Stage

Website

Bekijk ook