F.A.Q.

Veelgestelde vragen over de Castlefest Winter Editie

Mag ik eten en drinken meenemen op het terrein?
Zoals ieder jaar is het niet toegestaan eten en drinken mee te nemen naar Castlefest. Nu zullen we absoluut niet zeuren over een paar boterhammetjes en een flesje drinken, maar hele koeltassen vol eten en drinken, kratten en traytjes bier zullen niet toegestaan zijn. Ook andere vormen van alcohol zullen ingenomen worden. Dit laatste heeft te maken met de regelgeving en onze horecavergunning. Dus we zullen niet zo strak zijn als bijvoorbeeld een Lowlands, maar we moeten deze regels wel handhaven. We hopen op jullie begrip.
Moet ik betalen voor mijn fiets op de parkeerplaats?
Nee, je hoeft voor je fiets niet te betalen.
Zijn honden welkom op de Castlefest Winter Editie?
Honden zijn – mits aangelijnd – toegestaan op het festival terrein. In het belang van dierenwelzijn zijn andere dieren niet toegestaan op Castlefest.
Is de Castlefest Winter Editie rolstoel toegankelijk?
Castlefest wordt gehouden op een landgoed. Dat betekent dat niet alle paden geasfalteerd zijn. De meeste paden zijn vaak goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Daarbij zijn de paviljoen stands voorzien van een oprijplaat en is er een invalidentoilet aanwezig. Op de parkeerplaats zijn parkeerplekken gereserveerd voor mensen met een mindervalide parkeerkaart.
Kun je geld pinnen op het terrein?
Tijdens het evenement kan je bij de kassa’s beperkt geld pinnen. Dit is toegestaan na ongeveer 12u zolang er genoeg geld beschikbaar is bij de kassa’s. Let op: alleen Pin en Maestro/V PAY.
Is het nodig om mijn ticket uit te printen?
Nee, we kunnen ook vanaf een mobiele telefoon je ticket scannen, mits je scherm heel is.
Mag ik fotograferen op de Castlefest Winter Editie?
Ja, dat mag. Wil je fotograferen met een camera met verwisselbare lens, dan heb je hier wel een fotopas voor nodig. Deze fotopas is aan te vragen via de fotografen pagina en is volledig gratis in combinatie met een geldig toegangsbewijs.
Kan ik mijn spullen ergens laten?
Bij de infostand is een garderobeservice. Hier kun je tegen een kleine vergoeding je items de hele dag in bewaring geven.

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail je vraag naar info@castlefest.com