Fotografen

Castlefest fotografie beleid

Onze evenementen staan bekend als fotogeniek, of het nu om het terrein, de programmering of om onze bezoekers gaat. Graag laten we de foto-enthousiastelingen hiervan genieten en proberen we dit in goede banen te leiden, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Op onze evenementen mag gefotografeerd worden, zolang het geen commercieel doel dient en voor privé gebruik bedoeld is. Voor fotografie met camera's met afneembare lens, dient een fotopas aangevraagd te worden.
Buiten dit beleid vallen: mobiele telefoons en tablets met foto/videomogelijkheden, normale (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen.

Bij twijfel beslist de organisatie.

Meld je aan voor de Castlefest Fotopas

Hobby fotografen kunnen zich aanmelden voor een speciale Castlefest Fotopas, waarmee het is toegestaan tijdens het evenement te fotograferen met een camera. Voorwaarde hiervoor is dat je akkoord gaat met de Vana Events fotografie gedragsregels.

Na aanmelding ontvang je binnen 14 dagen bevestiging. De fotopas kan worden opgehaald bij de info balie bij de ingang. Een fotopas geeft geen toegang tot Castlefest en geldt alleen in combinatie met een geldig toegangsbewijs.
Aanmelding voor de fotopas moet voorafgaand aan het evenement worden ingediend. 
De deadline voor het aanvragen van een fotopas is 15 november 2019. Aanvragen die hierna worden ingediend kunnen niet meer behandeld worden.

Bij het indienen van dit formulier ga ik akkoord met de het Vana Events fotobeleid inclusief de bijbehorende Vana Events Fotografie regels en de privacy verklaring.