Reis

Openbaar vervoer

Trein, bus en de benenwagen

De beste manier van reizen is natuurlijk met het openbaar vervoer! Je ontmoet nieuwe mensen, staat niet met je auto in de file voor de parkeerplaats en het is beter voor het milieu. Wij raden jullie aan om met het openbaar vervoer te komen.

We hebben voor jullie uitgezocht hoe je het makkelijkst op het terrein kan komen, veel plezier met je reis en tot op Castlefest!

Met de pendelbus

Tijdens Castlefest zal er weer een pendelbus rijden tussen station Hillegom en de parkeerplaats van Castlefest. Het rijdschema hiervoor wordt later bekend gemaakt.

Aan de voorzijde van het station staat een pendelbus die je naar Castlefest brengt. Voor deze pendelbus moet je een kaartje kopen. Dit kaartje kost € 5,00 voor een retour. Kaartjes kun je kopen in de voorverkoopshop of bij de chauffeur. Bij de chauffeur kun je met pin of contant betalen.

Tijdens piekdrukte doen onze chauffeurs hun best om elk half uur te rijden, echter door de drukte rond het terrein kan dit soms uitlopen. De organisatie vraagt hiervoor jullie begrip.

Met de trein

Om met de trein naar Castlefest te komen reis je naar NS-station Hillegom. Vanaf hier kun je de pendelbus naar Castlefest gebruiken aan de voorzijde van het station.

Let op! Mogelijk hebben de vervoerders werkzaamheden gepland op de spoorwegen richting de evenementenlocatie. Plan je reis naar NS-station Hillegom vlak voor vertrek op www.ns.nl.

Met de bus

Om met de bus in Lisse te komen kun je het beste je reis plannen via www.9292.nl of maps.google.nl.
De dichtsbijzijnde bushalte is Vreewijk, Lisse op 22 minuten lopen.

Let op! Mogelijk hebben de regionale busmaatschappijen werkzaamheden gepland op de lijndiensten richting de evenementenlocatie.

Ons adres

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Holland

Plan je reis naar Castlefest via www.9292.nl of www.ns.nl.

Proef de sfeer

Ontdek Castlefest door de jaren heen

Bekijk de gallerij