Vrijwilligers

Algemeen

Meld je aan voor onze Vana Vrijwilligers familie

Hallo allemaal!

Ook dit jaar is het weer winters feest in Lisse! Op 23 en 24 november 2019 is de zesde editie van Castlefest Wintereditie bij Kasteel de Keukenhof! Zoals ieder jaar hebben we flink wat vrijwilligers nodig, want zonder jullie hulp geen festival. Hoe krijgen we nou die fantastische sfeer als jullie er niet bij zouden zijn? Lees dus zorgvuldig deze site door en schrijf je snel in!

Hier een stappenlijstje om het inschrijvingsproces te verduidelijken:

1. Alle inschrijvingen gaan via www.myvana.nl, ons fantastische internet systeem. Als je hier een account aanmaakt, dan kan je jezelf inschrijven voor alle evenementen van Vana Events.

2. Je krijgt een ontvangstbevestiging waarna ik je inschrijving in behandeling neem.

3. Als ik genoeg inschrijvingen binnen heb om uit te kiezen, dan worden de teams ingedeeld.

4. Daarna wordt iedereen op de hoogte gesteld en krijg je te horen in welk team je bent ingedeeld. Of je nu bent geselecteerd of niet, je krijgt sowieso een mailtje. Ons mailen voor een update heeft dus weinig zin: zodra we eruit zijn hoor je het meteen.

5. Je bent aangenomen als vrijwilliger en ontvangt een paar weken van tevoren het Grote Vrijwilligers Informatiepakket.

6. Laat de lol beginnen!

Als je wil weten wat er zoal te doen is voor vrijwilligers op Castlefest, bekijk dan via de tabbladen de verschillende team mogelijkheden. Let goed op de tijden, als je je inschrijft dan rekenen we erop dat je er bent.

Als je vragen hebt, kijk dan eerst even op de FAQ – pagina voordat je me een e-mail stuurt. Als het daar niet bij staat, stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@vana-events.nl met je vraag.

Alvast bedankt voor je medewerking, begrip en heel graag tot ziens op Castlefest!

Groetjes,
Frank

Schrijf je in!